BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online September 10, 2022 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEOS

PEDIGREE

DARCO
LUGANO VAN LA ROCHE
LUGANO I 310396354
ADLERFLUT 315938752
OCOUCHA
CODEX 3843
LATOUCHA
JUNA VAN DE LINDEHOEVE
CICERO Z568000
CARTHAGO 210021987
RENDEZ-VOUS VAN PAEMEL
UREKA
HEARTBREAKER 89.4335
PEARLE

ABOUT

Wie herinnert zich nog de veilingtopper van vorig jaar Phantom van de Lindehoeve?  Met deze Quigon van de Lindehoeve zijn we zeer trots zijn volle broer aan jullie voor te stellen. Een schitterende, typische zoon van BWP ambassadeur Darco . Elk jaar  worden er nog enkele nakomelingen geboren van de hengst die jaren lang de ranking van de WBFSH voor dekhengsten aanvoerde.

 Het pedigree van deze Quigon is extreem sterk opgebouwd met als grootvader Cicero van Paemel en Heartbreaker.  De moederlijn van dit veulen is doorweven met sportpaarden. Moeder Juna van de Lindehoeve is een volle zuster van Grandis  van de Lindehoeve (v.Cicero) die tot dit voorjaar onder Laura Robinson op niveau 1.40m sprong en onlangs naar Amerika verhuisde.  Ze is ook een volle zuster van Hamlet  van de Lindehoeve (v.Cicero) die vorig jaar een zilveren medaille behaalde onder Mario Deslauriers tijdens de Eastern League Finals voor 7-jarigen.

Een andere broer Indigo van de Lindehoeve (v.Cicero) werd nadat hij als veulen op onze veiling werd verkocht als vierjarige goedgekeurd voor studbook Zangersheide. Nog een halfbroer Easy Boy van de Lindehoeve  (v.Vigo) springt 1.45m met Marc Goffin.

De verdere moederlijn geeft nog goede springpaarden zoals Avenir van het Eikenhof (v.Kannan) met Philippe Leone niveau 1.50 m en Tomboy Du Majeur van het Eikenhof (v.Major de la Cour)onder  Eric Flameng niveau 1.60m.

Kortom net als zijn volle broer Phantom van de Lindehoeve is deze Quigon van de  Lindehoeve een investering voor de toekomst. Toen wij hem voor het eerst zagen springen, waren wij alvast razend enthousiast. Schitterende reflexen op de sprong en een super galoppade !

INFORMATION

Date of birth 04-05-2016
Gender Stallion
Color Bay
Studbook BWP
Start price € 16.000,00
VAT %

Conditions

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.