BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online August 14, 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

PIUS VAN HET SCHEEFKASTEEL

View the entire collection of Editie 2015

VIDEOS

ABOUT

Deze zoon van Gitano heeft zijn naam Pius v/h Scheefkasteel niet zomaar gekregen. Zijn neef Giovanni v/h Scheefkasteel is dit jaar ambassadeur van onze veiling. Deze Darco zoon werd op onze veiling verkocht en wordt  momenteel gereden door jawel…..Pius Schwitzer, die onlangs nog een zesde plaats behaalde in de Grote Prijs van Rotterdam! De moeder van deze Pius v/h Scheefkasteel is de jonge halfzus van de CSI 1.60m springende Carolien v/h Scheefkasteel (v.Perhaps)met Max Kuhner die ook de moeder is van Giovanni v/h Scheefkasteel. Ook de Calido I dochter Elita v/h Scheefkasteel die CSI 1.50m springt is een halfzuster van de jonge Erco van ’t Roosakker dochter Elise v/h Scheefkasteel.Kortom een zeer sterk presterende moederlijn !

Gitano van Berkenbroek is een vaste waarde in de Italiaanse Equipe onder Juan Carlos Garcia. Maar hij blijkt ook een vererver te zijn want dit jaar werd zijn schimmel zoon Leandro Vg, die uit een Chellano Z moeder komt, goedgekeurd voor BWP. Hij was ook  één van de opvallendste vierjarigen in Gèsves en kreeg  de titel “ELITE” met zijn ruiter Jeroen De Winter.

Deze Pius v/h Scheefkasteel is een knappe verschijning die met heel veel allures door de baan loopt !

  

INFORMATION

Date of birth 20-03-2015
Gender Stallion
Color Bay
Studbook BWP
Start price € 99.999,00
VAT %

Conditions

PEDIGREE

GITANO
NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
MELODIE EN FA 78141191X
AVAANA
TI AMO VAN HET LAMBROECK
UFERA-R
ELISE VAN HET SCHEEFKASTEEL Z Z55764910
ERCO VAN 'T ROOSAKKER
DARCO
BABBE VAN 'T ROOSAKKER
QALANKA V SCHEEFKANTEEL Z
QUITO DE BAUSSY
WALANKA 314403680

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.