BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 2 August, 2024 CSI***Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

EEN GESLAAGDE VEILING MET REALISTISCHE, GOEDE PRIJZEN.

Sep 21, 2009

Dit jaar, de 11e editie van de Belgian Horses Auction, werd de veiling voor de eerste maal georganiseerd samen met een internationale jumping. Dit was zeker een succesvolle samenwerking. Verschillende veulens vertrokken naar de aanwezige buitenlandse eigenaars en ruiters. Vóór de veiling was er al veel interesse tijdens de namiddagpresentatie.

Topper van de veiling werd het Nonstop-hengstveulen Jet-Fly van 't Vlasmeer. Dit apart veulen, met dezelfde grootmoeder als Shutterfly(Meredith Michaels-Beerbaum), ging onder de hamer voor 17.500 €! Juno van het Gevahof ( Numero Uno x Darco) veranderde voor 12.000 € van eigenaar. Hij komt op stal bij zijn halfbroed Fox-Chin van het Gevahof (Chin Chin x Darco), ook als veulen verkocht op de Belgian Horses Auction, en nu super springend onder Ruben Lamers. Deze tendens, dat steeds meer trouwe klanten een veulen kopen via de BHA-veiling, bewijst dat de geselecteerde veulens en paarden aan de hoogste verwachtingen van de klanten voldoen. Een enthousiaste koper glunderde dat hij steeds goed geweest was met de op de veiling aangekochte paarden.

De gemiddelde prijs voor de veulens bedroeg 6.500 €, de springpaarden werden voor gemiddeld 9.160 € afgehamerd.

Ondanks de moelijke economische situatie werd het een geslaagde veiling met een zeer hoog percentage reël verkochte veulens.

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.