BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 2 August, 2024 CSI***Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

BELGIAN FOAL AUCTION BREEKT ALLE RECORDS!

16 aug. 2021

Zaterdag 14 augustus was een top avond voor de Belgische fokkerij. Topper van de avond werd Virtual Volta NDP, zij verhuist voor 42 000 euro naar een Belgische gerenomeerde springstal. De merrie veulens waren erg gegeerd, ook Valencia AEG en Vinomina st. Hubertushoeve vertrokken voor respectievelijk €28000 en €24000. De gemiddelde prijs piekte naar €16000, een nieuw record  voor BFA.

 

De combinatie van live en online bleek duidelijk een succes. De goede sfeer in Sentower Park stimuleerde ook de online kopers. Veulens vertrokken ondere andere naar de Verenigde Staten, Groot-brittanië, Italië, Estland, Nederland,... De Ieren waren geïmponeerd door de kwaliteit, zij kochten niet minder dan negen veulens!

 

Het Belgian Foal Auction selectiesysteem, eerst het veulen dan de pedigree, blijkt duidelijk succes te hebben. Dat bewijzen niet enkel onze referenties maar ook de huidige veilingprijzen en de tevreden klanten en fokkers.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie