BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 2 August, 2024 CSI***Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

REFERENTIES MAKEN VAN DE BELGIAN FOAL AUCTION OPNIEUW EEN SUCCES!

10 aug. 2019

Zaterdag 10 augustus vond in Sentower Park de 22e editie plaats. In het bomvolle Sentower Park werden bij aanvang van de veiling enkele referenties in de bloemen gezet. Belgian Foal Auction heeft niet alleen talrijke GP paarden tussen haar referenties, ook het beste zesjarig paard ter wereld, Nina vh Scheefkasteel, behoort tot het lijstje.

Veilingtopper van de avond werd dan ook Tiamo vh Scheefkasteel, niemand minder dan de halfbroer van Nina vh Scheefkasteel. Hij vertrok voor €23000 naar Steve Tinti, de huidige eigenaar van Nina.

"Ontzettend tevreden," zo klonk na afloop het veilingcomité. “De gemiddelde prijs bedroeg ruim € 11000. Zowel fokkers als kopers waren bijzonder tevreden over deze 22e editie. Wij proberen correcte veulens aan correcte prijzen aan te bieden, en dat weerspiegelt zich in onze referentielijst”, aldus een tevreden Stephan Kelchtermans.

Vanuit het buitenland was er ook veel interesse. Zo vertrokken Tequilla van ’t Gelutt, Tochinsky en Tracey-K van Kattenheye  voor €17000 naar Brazilië en Polen.

De merrieveulens bleken bijzonder populair. Ook Tabora van het Kapelhof en Talent STS vonden hun nieuwe eigenaar voor respectievelijk €16000 en €15000.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie