BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

PARID'OR VAN 'T LIEF-KOZEN

Bekijk de ganse collectie van Editie 2015

VIDEO'S

ABOUT

Vader Diamant de Semilly is wereldklasse, zowel in de sport als in de fokkerij.  Reeds in 1999 wint hij het Nationale Criterium van Frankrijk. In 2003 wint hij met de Nationale ploeg het wereldkampioenschap te Jerez de la Frontera. En zowel in 2002 als 2003 wordt Diamant de Semilly eerste geklasseerd voor het leveren van geselecteerde sportpaarden (25 en meer) voor la Grande semaine te Fontainebleau. De Franse vakpers bloklettert: "Diamant, Roi du monde et de France”.

Al zijn bekende Grand-Prix nakomelingen vermelden zou onbegonnen werk zijn dus gaan we het  enkel hebben over deze toffe  Parid D’Or van ’t Lief-Kozen. Hij kwam zeer goed voor de dag tijdens de foto opnames. Hij draaft met veel gemak, galoppeert ruim en atletisch en op de sprong gebruikt hij zijn lichaam zeer goed met een flitsend voorbeen.

Zijn vierjarige moeder is een dochter van BWP ambassadeur Nonstop uit de nationaal en internationaal springende Calvaro dochter Chloë (v.Calvaro) die met Guido Hornesch presteerde. Maar vooral is zij de halfzus van onze Veiling Ambassadeur en Aken Grand-Prix winnaar “GIG Amai” (Nonstop)  van Michael Whitaker !  Qua referentie kan dit wel tellen !  

 

 

INFORMATIE

Geboortedatum 27-05-2015
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 7.500,00
BTW %

Voorwaarden

PEDIGREE

DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
GRAND VENEUR 60008795Y
VENUE DU TOT
VENISE DES CRESLES
ELF III
MISS DES CRESLES
LALICE VAN 'T LIEF-KOZEN
NONSTOP
DARCO
GLORCA VH SCHUTTERSHOF
CHLOE
CALVARO 210003587
BELDA V/H WOLFKE B-19395

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie