BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 10 september, 2022 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

ELVIS TER PUTTE
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
UKASE TER PUTTE
DARCO
QUINETTE TER PUTTE
RAPOENSEL VAN GENERHESE R35213
INDIAN GOLD VAN CASTERSHOEVE
BON AMI B-19483
HAPPY-GOLD
ISABELLE 90.9131
WOLFGANG 80.7177
ELOCIA 86.1172

ABOUT

Vader  Elvis ter Putte springt op Grand Prix  niveau met Karline Debrabander . Ondanks zijn jonge leeftijd gaf hij al een tiental goedgekeurde zonen en lijkt hij een stempelhengst in wording.

De bekende merrie Rapoensel van Generhese, sprong succesvol CSI 1.45m onder Johny Pals voordat ze ingezet werd in de fokkerij. Zij gaf in 2014 reeds het erg gesmaakte veilingveulen Olegro Van Generhese (v.Nabab) dat  verhuisde naar Nederland.

Rapoensel is een volle zuster van de sympathieke en met veel kwaliteit springende Simba Van Generhese (v.Indian Gold) die eerst met Joke Mardaga liep,daarna met Kevin Gielen en momenteel met Tony Hassman presteert. Kevin Gielen had nog een andere talentvolle halfbroer van deze Rapoensel op stal met name Boemerang van Generhese (v.Moujik de Sohan).  Deze verhuisde echter naar Mexico en springt met Eugenio Garza Perez op niveau 1.45m.

 Quatro,Tobias en Dream van Generhese zijn eveneens volle broers van Rapoensel en springen allen 1.45m!

Deze bloedgemaakte Quelle Vie van Generhese heeft een correct compact model , draaft goed en beschikt over vele mogelijkheden om uit te groeien tot een echt sportpaard.

INFORMATIE

Geboortedatum 07-06-2016
Geslacht Merrie
Kleur Schimmel
Studbook BWP
Instelprijs € 6.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie