BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

ISSINI VAN GERHOEVEN

1m50 met Luka Zalzonik
Bekijk de ganse collectie van Editie 2008

VIDEO'S

PEDIGREE

Cassini I
Capitol I
Capitano
Folia
Wisma
Caletto Ii
Prisma
Pandora
Corrado
Car De La Bruyere
Soleil
Elen Ii
Schampus Xx
Gessy

ABOUT

Issini Van Gerhoeven is een zeer talentvol paard. Reeds op jonge leeftijd liet hij zich opmerken tijdens bijvoorbeeld de wereldkampioenschappen in Lanaken. Onder Danniel Plume groeide hij uit tot een grote belofte. Zo sprongen zij op 8 jarige leeftijd enkele mooie foutloze rondes op het 1m45 niveau. Momenteel presteert Issini onder het zadel van Luka Zalzonik succesvol op het 1m50 niveau. 

 

In deze pedigree zijn twee beroemde Holsteiner hengsten samengebracht met Cassini I en Corrado I. Door deze combinatie is het kostbare bloed van Capitol I dubbel vastgelegd via zoon en dochter. Grootmoeder Elen II geniet ook bekendheid als moeder van het Grand Prix paard Inara(Linaro) met Martina Hannoever Sternberg. Vervolgens zijn we beland bij de merrie Gessy uit de stam 1072 die invloed heeft op de Europese fokkerij als moeder van de hengsten Lombard en Corvado. De hengsten Rosso en L'Ombre voeren aan moederszijde in directe lijn terug op Gessy.

INFORMATIE

Geboortedatum 17-03-2008
Geslacht Hengst
Kleur Zwart
Studbook BWP
Instelprijs € 88.888,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie