BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

JEWEL VAN DE FRUITKORF

1m60 met Eric Lamaze
Bekijk de ganse collectie van Editie 2012

PEDIGREE

Kannan
Voltaire
Furioso Ii
Gogo Moeve
Cemeta
Nimmerdor
Wozieta
Gipsy Van De Fruitkorf
Indoctro
Capitol I
Vanessa Vii
Lady Latina
Laredo
Kira

ABOUT

Jewel wordt momenteel bereden door niemand minder dan ex-olympisch kampioen Eric Lamaze. Jewel was reeds zeer succesvol tijdens haar deelname in Aachen, waar zij een 3e, 6e en 8e plaats behaalde in de youngster tour. Momenteel wordt Jewel uitgebracht op het 1m45 niveau. Zo was het duo onlangs 4e tijdens de CSI 2* GP van Bonheiden. 

 

Vader Kannan maakte zelf furore in de internationale springsport met Michel Hecart. Deze zoon van Voltaire heeft bovendien bewezen springpaarden te maken. Tientallen van zijn nazaten springen internationaal, denk hierbij bijvoorbeeld aan A Big Boy (Rein Pill), A Pikachu de Muze (Billy Twomey), Aga Khan (Ignace Philips) en Athena (Kristof Vanhooren). Maar vooral is hij de vader van Nino Des Buissonnets de Olympische kampioen in London dit jaar met Steve Guerdat!

Dat deze Jewel een goed springpaard is bewees ze al meermaals. Ze won vorig jaar het vrijspringen in Limburg en in Ciney. Tijdens de selectie sprong ze uitmuntend en op de fotodag deed ze dit weer. Deze Jewel springt met regelmaat en telkens op diezelfde manier, met een goed overzicht op de sprong, met een goede techniek en bascule en toont telkens weer vermogen. Haar moeder Gipsy v/d Fruitkorf is een dochter van springpaardenleverancier Indoctro!

INFORMATIE

Geboortedatum 25-05-2009
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 10.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie