BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 10 september, 2022 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

MASTER VAN 'T HOF VAN PAYZ

Bekijk de ganse collectie van Editie 2012

PEDIGREE

Numero Uno
Libero H
Landgraf I
Oktave
Jolanda
Lord Calando
B-feinschnitt
Cassandra Pz
Carthago
Capitol I
Perra
Sandrina Pz
Sandro
Iramira V’t Hof

ABOUT

De vorig jaar al preferent verklaarde Numero Uno haalt wekelijks het nieuws met zijn nakomelingen. Tyson, Tamino, Tobalio, Uno’s Safier, Take Off, Unaniem en Urgent III zijn enkele toppers die hij bracht. Master is een hoogbenige donkerbruine die goed in het rechthoekmodel staat en zeer goed ontwikkeld is.

Master komt uit een fantastische sportfamilie, de Nederlandse merriestam 25-fokfamilie 379, vooral op wereldvlak gekend omwille van de stempelhengst Heartbreaker. Ook de BWP gekeurde hengst Fellini (v.Burggraaf), Babalouba (v.Baloubet-NRPS) en Gershwin (v.Voltaire-KWPN) komen uit deze familie.

Bekendste sportpaarden uit deze wijdvertakte stam zijn Olympic Wendela (Jenny Zoer),

Garvola (Leon Thijssen), maar ook diens zoon Midnight (v.Voltaire) GP springen in Amerika en Suleiman (Jeroen Dubbeldam).

Eliot van ’t Hof van Payz (v.Nabab), ook een zoon van Cassandra PZ, was veilingtopper op Fences en springt nu in Zwitserland. Andere bekenden zijn nog Benisia (Prins Abdulla Al Saud) New Luck-Ut-Mira (D.Joassin) en Royalmee (G.Wathelet).

INFORMATIE

Geboortedatum 10-05-2012
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 8.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie