BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 4 August, 2023 CSI***Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B 75000588W
DIRKA
MELODIE EN FA 78141191X
ARTICHAUT
CARAVELLE
EDELHEART-M
HEARTBREAKER 89.4335
NIMMERDOR 147
BACAROLE
VENEZIA
INDOCTRO 210242990
GOLDFEE

ABOUT

Grootheid Nabab de Rêve heeft zich in zowel de internationale sport als de fokkerij ruimschoots bewezen.  Onder Philippe Lejeune was hij een vaste waarde voor het Belgische team.  Zo won hij teamgoud op de WEG.  Bekende producten in de grote sport zijn Vigo d’Arsouilles, Walnut de Muze, Glock’s London en Valentina van ’t Heike. Ook Heartbreaker heeft zich weten te onderscheiden in de sport en fokkerij. Hij leverde Grand Prix-winnaars als Romanov II, Toulon, Zidane, Action Breaker en Dejavu.

Dat deze Paulien-M’s grootmoeder Venezia echt sportaanleg vererft, bewijzen haar nakomelingen: haar zoon Dreambreaker (v.Heartbreaker) en volle broer van de moeder Edelhart-M werd in 2009 als 6-jarige 13de in de eindstand van de klassieke cyclus met 9 foutloze manches. Hij won de troosting bij de 6-jarigen in Gèsves en werd verkocht naar Egypte. Venezia’s dochter Coline M (Voltaire) is de moeder van Firstbreaker M (Heartbreaker), die als 6-jarige slechts één fout maakte in zes starts in de klassieke cyclus en die vorig jaar finalist was bij de 7-jarigen te Lummen (BK). Grootmoeder Goldfee is dan weer de moeder van Goya (Gigant) die op haar beurt moeder is van verschillende Z-springpaarden (Florentina van de Mispelaere, Mandy van de Breemeersen, Prianta van Rudmiek,…).

In 2011 verhuisde de Quidam de Revel dochter, Luidame M, uit dezelfde moeder als Mabab M en Nalou M, via onze veiling naar de stallen van de Zweedse familie Zetterman!

 

INFORMATIE

Geboortedatum 04-05-2015
Geslacht Merrie
Kleur Vos
Studbook BWP
Instelprijs € 8.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie