BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

NARCOTIQUE VAN DE CAATSHOEVE

Bekijk de ganse collectie van Editie 2013

VIDEO'S

PEDIGREE

Inshallah De Muze
Nabab De RÊve
Quidam De Revel
Melodie En Fa
Excellentia De Muze
For Pleasure
Narcotique De Muze
Jarme Deux Van De Dreef
Echo Van Het Neerenbosch
Chin Chin
Wika
Waaike
Fuego Du Prelet
Jarme V ‘t Steentje

ABOUT

Ten zeerste aanbevolen! Dit knappe merrieveulen is waarschijnlijk één van de beste veulens uit onze collectie 2013, haar mooie lichaam dat ze ook nog eens perfect weet te gebruiken op de sprong is uniek. Wij zijn dan ook overtuigd dat dit veulen zowel voor de sport als voor de fokkerij van grote waarde kan zijn in de toekomst! Geboren om te springen. Anders kan je dit extra gefokte veulen van de veelbelovende Inshallah de Muze niet omschrijven. Deze jonge hengst combineert vier Grand Prix hengsten op een rij (Nabab de Rêve, For Pleasure, Darco en Chin Chin) met een moederlijn met uitsluitend prestatiemerries. De hengst springt zelf met een ongekend vermogen en geweldige springmanieren.

Even interessant is de jonge moeder Jarme Deux. Zij is een dochter van nog zo een BWP belofte in de fokkerij, Echo van het Neerenbosch, uit zijn eerste jaargangen (5 en 4 jaar nu) zien we opvallend veel kwaliteit terug. Als we naar de grootmoeder kijken van deze Narcotique komen we bij Waaike een dochter van de Jalisco B-zoon Fuego de Prelet en deze merrie komt dan weer uit de bekende merrie Jarme van ’t Steenje… jawel de kenners weten het direct, zij is de moeder van Action-Breaker en Quasimodo van de Molendreef. Dit hoeft verder geen uitleg!

INFORMATIE

Geboortedatum 19-05-2013
Geslacht Merrie
Kleur Vos
Studbook BWP
Instelprijs € 9.500,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie