BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

NAVALINA VAN DE FRUITKORF

Bekijk de ganse collectie van Editie 2013

VIDEO'S

PEDIGREE

Diamant De Semilly
Le Tot De Semilly
Grand Veneur
Venue Du Tot
Venise Des Cresles
Elf Iii
Misse Des Cresles
Gipsy Van De Fruitkorf
Indoctro
Capitol I
Vanessa Vii
Lady Latina
Laredo
Kira

ABOUT

Deze reeds goed ontwikkelde merrie van Diamant De Semilly laat zich altijd van haar beste kan zien, extra draven en een zeer fijne galoppade typeren haar. Haar vader Diamant de Semilly is wereldklasse, zowel in de sport als in de fokkerij. Reeds in 1999 wint hij het Nationale Criterium van Frankrijk, 1ste Categorie. Geselecteerd wint hij in 2003 met de Nationale ploeg het wereldkampioenschap te Jerez de la Frontera, dit naast vele andere nationale en internationale prijzen. En zowel in 2002 als 2003 wordt Diamant de Semilly eerste geklasseerd voor het leveren van geselecteerde sportpaarden (25 en meer) voor la Grande semaine te Fontainebleau. De Franse vakpers bloklettert: "Diamant, Roi du monde et de France”.

Wij kennen Diamant hier het best als vader van de hengsten Emerald van het Ruytershof , Elvis Ter Putte en de jongere hengst Jackson die dit jaar de titel “ Elite” behaalde tijdens het kampioenschap van België onder Dayro Arroyave.

Moeder Gipsy van de Fruitkorf is een dochter van Indoctro en deze hengst is waarschijnlijk de best verervende Capitol zoon ooit. Tevens gaf zij ook Jewel v/d Fruitkorf (v.Kannan) die vorig jaar nog op onze veiling als driejarige verkocht werd nadat zij ook nog het vrijspringen voor driejarigen in Heusden en Ciney won!

INFORMATIE

Geboortedatum 01-03-2013
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 6.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie