BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Elvis Ter Putte
Diamant De Semilly
Le Tot De Semilly
Venise Des Cresles
Ukase Ter Putte
Darco
Quinette Ter Putte
Attica G Z
Atlantus Z
Athlet Z
Leonore
Usha
Codex
Kelly

ABOUT

New Star is een fors ontwikkeld veulen met kracht en uitstraling. Interessant is dit veulen zeker omdat zijn vader Elvis Ter Putte één van de meest beloftevolle hengsten is in België. Deze Diamant de Semilly zoon bouwt stilaan aan een grote internationale carrière onder Karline Debrabander .

De moeder van New Star presteerde zelf zeer succesvol op het hoogste landelijk niveau onder Koen Geerits. Als 4- en 5-jarige was ze finaliste in Gèsves. Via Atlantus (Almé) en Voltaire (Furioso II) vinden we verderop in de pedigree het waardevolle bloed van Codex, BWP’s prestatievererver van het eerste uur.

Uit de moederlijn komen ook de springpaarden Banderas- P (Pavarotti van de Helle) en ook Elias-P (Skippy II) beiden onder het zadel van Sam Polleunis. Maar ook de beloftevolle jonge Chellano Z zoon Chellango G onder Michel Hecart en veilingtopper General G (Winningmood) komen uit deze stam.

INFORMATIE

Geboortedatum 19-05-2013
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 4.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie