BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

NEW STAR VAN HET RUSSELTVELD

Bekijk de ganse collectie van Editie 2013

VIDEO'S

PEDIGREE

Echo Van ’t Spieveld
Heartbreaker
Nimmerdor
Bacarole
Tequilla Van Spieveld
Capital
Quina Van Spieveld
Kusijgje Van Het Russeltveld
Sandro Boy
Sandro
Wiadora
Merle
Corleone
Ischa

ABOUT

Geboren om te springen, deze atletische zoon van Echo van ‘t Spieveld laat nu reeds zien dat de sport zijn toekomst is, fantastisch op welke manier hij nu reeds zijn eerste sprongen maakt met het allergrootste gemak en met een super uitkippende achterhand! Zijn vader, de BWP gekeurde Echo van ’t Spieveld, won dit jaar op pas negenjarige leeftijd zijn eerste grote prijs (CSI3*** Kapellen) en bewijst zo dat hij niet alleen vlugge reflexen heeft maar ook op het hoogste niveau zal meedraaien. De jonge moeder van deze New Star is een dochter van die andere grootheid, Sandro Boy (v.Sandro), de droomhengst met een fenomenaal type en wereldbekerwinnaar. Sandro Boy en zijn vaste ruiter Marcus Ehning hebben geschiedenis geschreven in de wereldwijde springsport: meer dan 1,2 miljoen Euro heeft de combinatie bij elkaar gesprongen. Zij wonnen de wereldbekerfinale in Kuala Lumpur, wonnen onder andere de Grote Prijs van Frankfurt en werden tweede in de Riders Tour overall-ranking 2010. Hoewel in de fokkerij de eerste jaren slechts beperkt ingezet, leverde Sandro Boy al topspringpaarden voor het grote werk, waaronder de eveneens onder Marcus Ehning succesvolle Sabrina. wij kennen hem hier in België ook als vader van de vermogende Fantomas De Muze, die onlangs nog de zes baren proef won tijdens de CSI4**** te Mons en als enige over 2,05 m sprong met Karline De Brabander!

Verder komt deze New Star uit de Sijgjes stam 440. Uit de grootmoeder Merle (v.Corleone) komt ook de 1.40 springende merrie Caprice van Russelt Z (v.Chellano Z) , de nationaal 1.40 springende La Salsa Sijgje (v.Gershwin) komt ook uit deze stam.

INFORMATIE

Geboortedatum 01-06-2013
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 5.500,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie