BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Dakar Vdl
Cardento
Capitol I
B-estelle
Nisolde
Nimmerdor
Isolde
Ayla
Ahorn Z
Alme
Heureka
Try It
Darco
Jurga

ABOUT

Wij waren onmiddellijk overtuigd bij het zien van deze Nicardo dat we te maken hebben met een echte atleet in wording. Zijn sterke manier van draven en galopperen lieten het beste vermoeden en inderdaad toen hij zijn eerste sprongen nam was het duidelijk…..deze is echt gemaakt om te springen.

Geen wonder misschien want zijn jonge vader Dakar VDL is één van de beloftes in Nederland maar interessanter is zeker de moeder van Nicardo.

De moederstam kreeg binnen het BWP het nr. 22 en niet zomaar, want moeder Ayla (v.Ahorn) werd als 7-jarige kampioen van België onder het zadel van Denis Caubergs en sprong daarna nog succesvol 1.40 proeven. Grootmoeder Try It (v.Darco) deed dit zeker niet slechter: zij werd 4de op het Belgisch kampioenschap voor 7-jarigen en verhuisde nadien naar Amerika.

Uit de nafok van de stammerrie Dunkelheit komt ook de stam van het Lambroeck en Du Ri D’Asse en de bekende stammerries Dorien van de Breemeersen en Kitona de Lauzelle!

INFORMATIE

Geboortedatum 17-05-2013
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 20.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie