BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Quidam De Revel
Jalisco B
Alme Z
Tanagra
Dirka
Nankin
Ondine De Baugy
Rassina
Cassini I
Capitol I
Wisma
Ziranda
Cor De La Bruyere
Piranda

ABOUT

Deze dochter van wereldvererver Quidam De Revel beweegt zich voortreffelijk….haar mooi lichaam en expressieve blik trekken onmiddellijk de aandacht.

Haar vader voorstellen is bijna onbegonnen werk. Hij behoort zeker tot de allerbelangrijkste hengsten die er ooit geweest zijn, zelf op het hoogste niveau gesprongen en van onschatbare waarde in de fokkerij!

Quidam De Revel werd hier gekruist met de Holsteiner merrie Rassina (v.Cassini I). Dat Quidam in de Holsteiner fokkerij succesvol is werd menigmaal bewezen: Quinar Z, Quantum, Quasimodo Z en Quite Easy I zijn enkele van zijn topproducten.

Quasina II St.Ghyvan, een volle zuster van dit veulen, werd op de Prinsjesveiling in 2007 verkocht naar de stallen van de VDL-group en is nu als zesjarige in de sport onder het zadel van Niclas Parmler.

Uit deze stam (Holst.stam.5064) komen ook de gekende hengsten Little Rock (v.Landaris) en de broers Calido I en Calido II (v.Cantus).

INFORMATIE

Geboortedatum 29-05-2013
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 88.888,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie