BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Nabab De Rêve
Quidam De Revel
Jalisco B
Dirka
Melodie En Fa
Artichaut
Caravelle
Coline-m
Voltaire
Furioso Ii
Gogo Moeve
Venezia
Indoctro
Goldfee

ABOUT

Nabab de Rêve leverde menig topspringpaard, zoals oud-wereldkampioen Vigo d’Arsouilles, Valentina van ‘t Heike en Walnut de Muze en de nog steeds sterk presterende Glock’s London.

Obabelette-M is nauw verwant met cataloog nummer 2 van deze veiling. Haar moeder Coline-M, een dochter van Voltaire komt eveneens uit de Indoctro merrie Venezia. Voltaire is vandaag nog altijd sterk aanwezig door zijn zoon Kannan en vele sportpaarden hebben Voltaire als vader van de moeder. Coline-M (Voltaire) is de moeder van Firstbreaker M (Heartbreaker), die als 6-jarige slechts één fout maakte in zes starts in de klassieke cyclus en die vorig jaar finalist was bij de 7-jarigen te Lummen (BK). Grootmoeder Goldfee is dan weer de moeder van Goya (Gigant) die op haar beurt de moeder is van verschillende Z-springpaarden zoals Florentina van de Mispelaere, Mandy van de Breemeersen en Prianta van Rudmiek.

INFORMATIE

Geboortedatum 10-06-2014
Geslacht Merrie
Kleur Vos
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie