BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Clarimo
Clearway
Capitol I
Wodka Ii
Wisma
Caletto Ii
Prisma
Kusijgje Van Het Russeltveld
Sandro Boy
Sandro
Wiadora
Merle
Corleone
Ischa

ABOUT

De tienjarige Holsteiner hengst Clarimo ASK, via zijn moeder Wisma een halfbroer van de legendes Cassini I en II, wordt door Rolf-Göran Bengtsson met succes op het hoogste niveau uitgebracht. Zijn oudste nakomelingen zijn veelbelovend en zijn gekeurde zonen Crunch (Clarimo x Canturo) in Holstein en de KWPN gekeurde El-Clarimo (Clarimo x Limbus) vallen erg in de smaak. Deze stoere en reeds goed ontwikkelde zoon van Clarimo kan goed bewegen en springt met veel ruggebruik en ruimte.

Hij werd hier gapaard met de knappe jonge dochter van een andere grootheid, Sandro Boy (v.Sandro). De droomhengst met een fenomenaal type en wereldbekerwinnaar. Sandro Boy en zijn vaste ruiter Marcus Ehning, hebben geschiedenis geschreven in de wereldwijde springsport: meer dan 1,2 miljoen Euro heeft de combinatie bij elkaar gesprongen. Zij wonnen de wereldbekerfinale in Kuala Lumpur, wonnen onder andere de Grote Prijs van Frankfurt en werden tweede in de Riders Tour overall-ranking 2010. Hoewel in de fokkerij de eerste jaren slechts beperkt ingezet, leverde Sandro Boy al topspringpaarden voor het grote werk, waaronder de eveneens onder Marcus Ehning succesvolle Sabrina. Wij kennen hem hier in België ook als vader van de vermogende Fantomas de Muze van Karline Debrabander.

Deze Olympic van het Russeltveld is het tweede veulen uit deze merrie dat hier op de veiling komt. Vorig jaar was zijn halfbroer van Echo van ‘t Spieveld nog een van de smaakmakers. Verder komt dit veulen uit de Sijgjes stam 440. Uit de grootmoeder Merle (v.Corleone) komt ook de 1.40 springende merrie Caprice van Russelt Z (v.Chellano Z) , de nationaal 1.40 springende La Salsa Sijgje (v.Gershwin) komt ook uit deze stam.

INFORMATIE

Geboortedatum 25-05-2014
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie