BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

ONINA VAN HET NAPOLEONHOF

Bekijk de ganse collectie van Editie 2014

VIDEO'S

PEDIGREE

Nabab De Rêve
Quidam De Revel
Jalisco B
Dirka
Melodie En Fa
Artichaut
Caravelle
Varaconda
Concorde
Voltaire
Flyer
Quamira
Ramiro
Kithana

ABOUT

Vader Nabab de Rêve etaleerde zijn enorme vermogen in de sport en staat nu aan de top van de wereldranglijst met zijn succesvolle nakomelingen zoals Vigo D’Arsouilles, Glock’s London, Walnut De Muze, enz.

Deze sterk ontwikkelde dochter draaft extra door de baan en heeft een sterke galoppade. Haar moeder, de Concorde dochter Varaconda, gaf al enkele springpaarden en zelfs de BWP gekeurde hengst Fierro Hof Ter Zeedycke (v.Nonstop) en de AES gekeurde Hobbit Hof Ter Zeedycke (v.Nonstop). De grootmoeder Quamira gaf niet alleen Varaconda maar zij is ook de moeder van maar liefst drie 1.60 springende kinderen. Zoals Bamiro (v.Heartbreaker) die in Lummen nog Belgisch kampioen werd bij de zevenjarigen met de Franse ruiter Hervé Godignon. Daarna spong hij met Fabienne Lange en nu onder Guilliame Blin Lebreton. Eurocommerce Edingburg (v.Heartbreaker) die 1.60 springt onder Erika Lickhammer/Juan Carlos Perez Resendi en verder nog Corlanda (v.Corland)met de Franse Stéphanie Hennequin.

De volle zusters Sweety de Beaufour en Quapitola de Beaufour (v.Diamant de Semilly) met Tim Rieskamp-Godeking springen GP. Tahorna (v.Ahorn) die in 2008 nog derde werd in de GP.van Hagen met de Zwitser David Deillon komt uit dezelfde moederlijn. We kunnen dus gerust stellen dat uit deze stam springpaarden komen!

INFORMATIE

Geboortedatum 15-05-2014
Geslacht Merrie
Kleur Vos
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie