BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

ORAGE-K VAN 'T KATTENHEYE

Bekijk de ganse collectie van Editie 2014

VIDEO'S

PEDIGREE

Canabis Z
Contender
Calypso Ii
Gofine
Eileen Iii
Silvester
Albana
Orada
Corrado I
Cor De La Bruyere
Soleil
Entina
Landgraf I
Fakir

ABOUT

Vader Canabis Z presteerde jarenlang in de internationale sport en hij heeft uit een beperkt aantal dekkingen al een tiental Grand Prix-paarden voortgebracht waaronder de Olympische merrie Cadjanine. Hij is hier samengebracht met een sterke moederlijn. De fokmerrie Orada komt uit de Holsteinse stamm 104A en is een dochter van de succesvolle combinatie Corrado x Landgraf I.

Uit deze moederlijn komen o.a. de beroemde stempelhengsten Capitano, Corland, Landetto, Caretano Z, Contendro I en II, Leuthen I en II en niet te vergeten de ‘Wunderstute’ Retina.

Orada is eveneens de moeder van Cascorrado II (v. Cassini I) en van de in 2008 op de veiling van Prinsjesdag verkochte Quidam’s Corrado (v. Quidam de Revel). Grootmoeder Entina (v. Landgraf I) werd korte tijd in de springsport gereden door Günther Kochs. Zij is naast Orada de moeder van de ISH goedgekeurde Chacoa (v. Contender) en van het CSN springpaard Nanu Nana (v. Contender), moeder van de hengst Cascon Horsetrucks (Cassini I)

Dit reeds goed ontwikkelde schimmel merrieveulen kan niet alleen in de sport worden ingezet maar ook voor de fokkerij heeft zij al de nodige springgenen.

INFORMATIE

Geboortedatum 20-04-2014
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie