BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Galisco Van Paemel
Cicero Z
Carthago
Rendez-vous Van Paemel
Querida Mia Van Paemel
Feinschintt I Van De Richter
Carmen
Elsi Van De Wellington
Heartbreaker
Nimmerdor
Bacarole
Kadette Van Erperhof
Primo Des Bruyeres
Beauty

ABOUT

Moeder Elsie van de Wellington bracht reeds twee nakomelingen van President en deze werden erg gesmaakt op onze veiling. In 2012 was het Mendel van de Wellington die voor een topbedrag naar Zuid Afrika verhuisde en vorig was het Nelsie van de Wellington die naar Duitsland vertrok.

Dit jaar werd er voor een andere vader gekozen. De veelbelovende en tijdens de Kerstjumping te Mechelen nog winnende Galisco van Paemel tekende ditmaal voor het vaderschap. Deze Ozon van de Wellington bezit een sterk fundament, een zeer goede galoppade en hij sprong uit het boekje.

Uit de moederlijn komen ook de springpaarden Donald van de Bisschop (v.President) in Frankrijk en Hydra (v.Darco), succesvol onder Ludo Philippaerts. Ook Prinses D’Amour (v.Bon Ami) met de Portugees Goncalo Barrades springt 1.60 en Vincapie HH (v.Darco) met de Japanse Seiji Ninomiya (1.50 springen)komen rechtstreeks uit de grootmoeder Beauty.

INFORMATIE

Geboortedatum 08-06-2014
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie