BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

ABOUT

Tangelo van de Zuuthoeve werkte zich door zijn prestaties naar de top van de springpaardenfokkerij en kreeg daarvoor het predikaat “ BWP Ambassadeur “. Inmiddels weten we dat hij niet alleen op vlak van prestaties super vererft maar dat hij ook het type van onze paarden kan verbeteren. Neem daarbij het bloed van Narcos en Laudanum XX en je hebt alle extra’s die onze BWP fokkerij nog verder doet groeien en bloeien.

De moederlijn van deze Quickstep is eveneens “ top” want met grootmoeder Jura zitten we midden in de bekende prestatielijn van de familie Voeten. Daarom een kort overzicht van enkele toppers uit Jura:

- Nura ( v. Codexco ) 1,60m,  - Quro ( v. Jus de Pommes ) 1,60m, - Vasnura van het Moleneind ( v. Darco ) 1,35m, - Chicago van het Moleneind ( v . Kashmir van ’t Schuttershof) 1,60m,  - Chopin van het Moleneind ( v . Quick Star )goedgekeurde hengst  BWP  1,60m en Emir van het Moleneind ( v. Richebourg ) 1,60m.

We kunnen dus gerust stellen dat de moederlijn overwegend 1.60m springpaarden levert.

Deze prachtige Quickstep van de Bien beschikt over een zeer modern model met veel ras en uitstraling . Hij is mooi hoogbenig en beweegt zich fantastisch. Zijn eerste sprongen deed hij echt super!

 

INFORMATIE

Geboortedatum 25-05-2016
Geslacht Hengst
Kleur Schimmel
Studbook BWP
Instelprijs € 8.500,00
BTW %

Voorwaarden

PEDIGREE

TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE
NARCOS II
FAIR PLAY III
GEMINI
OLYMPIA VAN DE KREKEBEKE
LAUDANUM XX
RACYONA
HAILEY VAN DE BIEN
BLUE BOY
POOR BOY 435215887
RISING STAR
JURA
FARAO DE GULDENBOOM
CETRONELLA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie