BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

ABOUT

Vader Vagabond De La Pomme beloofde veel toen hij werd goedgekeurd als driejarige en deze belofte maakte hij dit jaar waar door de Finale van de Wereldbeker te winnen in Las Vegas onder het zadel van de Franse Penelope Leprevost. Hij lijkt echt een  paard te gaan worden voor de grote kampioenschappen.  In de fokkerij valt hij op met zijn oudste producten, die uitblinken  door hun onbegrensd vermogen en dit zien we ook terug bij deze Perfect v/d Heuvel.

Moeder Quetty Du Brayon is een dochter van de Internationale springhengst Dollar De La Pierre. Zij komt uit een sterke prestatiestam waar veel GP-paarden uit voort komen, zoals de in België gekende Joyeux Ardent (v.Quouglof Rouge) en Comptesse van den Dael (v.Sheyenne De Baugy). Uit deze stam komt ook de gekende merrie Myrtille Paulois  (v.Dollar du Murier) van Roger-Yves Bost.

 In Frankrijk komen tientallen gekeurde hengsten uit deze moederlijn, zoals: Duc Rouge II, Donald Rouge II, Gala Pierreville…..

INFORMATIE

Geboortedatum 19-05-2015
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 6.000,00
BTW %

Voorwaarden

PEDIGREE

VAGABOND DE LA POMME V39940
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
SAUTERELLE DE LA POMME
FOR PLEASURE 310258786
NARCOTIQUE DE MUZE II
QUETTY DU BRAYON 04376150P
DOLLAR DELA PIERRE 91453919Q
QUIDAM DE REVEL
LORIPIERRE
DESIREE ARDENTE
QUOUGLOF ROUGE
NOUVELLE ARDENTE

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie