BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 4 August, 2023 CSI***Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VEDETT VAN 'T GELUTT

Uit zus van Quintero ASK, toppaard van Bengtsson en ‘s wereld’s beste dekhengst
Bekijk de ganse collectie van Edition August 2021

VIDEO'S

PEDIGREE

OPIUM JW VAN DE MOERHOEVE
KANNAN
VOLTAIRE
CEMETA
ISCHGL DE MUZE
NABAB DE REVE
EUREKA VAN 'T ROOSAKKER
CASSIOPEA DE LASSERGUT
CASHANDCARRY
CASH
BALIA
IBARA
CHAMONIX
S-COPACABANA

ABOUT

Deze Vedett van ’t Gelutt heeft zijn naam niet gestolen. Dit jong veulen is een echte vedet en weet nu al iedereen te bekoren met zijn looks en ruime bewegingen. Bovendien beschikt dit bloedgemaakt hengstenveulen over een goede techniek op de sprong.

Vader van dit hengstenveulen Opium JW van de Moerhoeve is één van de springsensaties van België en lijkt zijn onbegrensde springkwaliteiten, voorzichtigheid, reflexen, instelling en vermogen te vererven. De nakomeling van Kannan komt uit een bijzondere moeder. Ischgl de Muze. Zij sprong zelf op internationaal niveau en gaf naast Opium ook al de Oympische hengst Mumbai van de Moerhoeve. Deze negenjarige hengst mag binnenkort de Duitse kleuren  vertegenwoordigen in Tokio. Moeder Cassiopea de Lassergut is de zuster van de enige echte Quintero ASK. Het boegbeeld dat onder het zadel van Rolf-Göran Bengtsson podiumplaatsen op het allerhoogste niveau behaalde. Zo waren ze goed voor de overwinning van de Nationscup finale in Barcelona en ontelbare podiumplaatsen tijdens wereldbekers en Grand Prix’s in onder andere Helsinki, Götenborg, Parijs, Genève, Bordeaux, ... En dat is niet het enige, ook als dekhengst verdiende hij reeds een bijzondere ereplaats. Zo werd hij door Hippomundo uitgeroepen als meest succesvolle dekhengst van 2020. Niet minder dan 87,2% van zijn nakomelingen springen op het 1m45 niveau of hoger. Verder in de moederlijn stoten we op maar liefst 6 Grand Prix paarden.

Deze Vedett van ‘t Gelutt beschikt over de looks, gecombineerd met het bloed van een jonge beloftevolle hengst en een uitzonderlijk bewezen bloedlijn.

 

Damline:

  • Quintero ASK (v. Quantum) CSI1m60 with Rolf-Göran Bengtsson (SWE)
  • Lolita Lollypop (v. Landos): CSI 1m60 with Vasilisa Erastova
  • Landaro 6 (v. Lancer II): CSI 1m60 with Philip Rüping (DEU)
  • Casal I (v.  Casall ASK): CSI 1m45 with Ales Opatrny (CZE)
  • Lintero (v. Loran): CSI 1m45 with Steffen Krehl (DEU)
  • Cruising 11 (v. Crawford 5): CSI 1m60 with Alexander Schill (DEU)

 

INFORMATIE

Geboortedatum 05-06-2021
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie