BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 2 August, 2024 CSI***Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

De toewijzing geschiedt aan de hoogste bieder, met een toeslag van 10% ex BTW, plus 0,91% ex BTW verzekening, op de toewijzingssom.

Naam en adres van de koper moeten niet in het veilingsverslag vermeld worden.

 De betaling geschiedt met overschrijving, zie ook “kopen via telefoon”.

De kopers hebben de kans gehad de veulens op voorhand te bekijken. 

De beschrijving is ten indicatieve titel en naar best vermogen der veilinghouders voor elk veulen.

De veulens zijn diergeneeskundig onderzocht tijdens de foto/videodag. Zij werden op deze datum diergeneeskundig toelaatbaar beoordeeld. Dit biedt geen garantie op de toekomstige gezondheidstoestand.

Vanaf de toewijzing staan de veulens ten laste van de kopers, alsmede onder hun verantwoordelijkheid. De verkoper en niet de veilingorganisatie blijft verantwoordelijk voor eventuele koopvernietigende gebreken en alle verdere financiële en andere implicaties betreffende de verkoop. 

Bij betwisting geldt uitsluitend de Nederlandse tekst. Alleen de Belgische wetgevingisvantoepassing. De rechtbanken, ressorterendonderhet arrondissement Hasselt, zijn bevoegd

Veulens die door BTW-plichtigen te koop worden aangeboden, zullen vergezeld worden van een factuur met bijkomende BTW. Deze BTW moet bij afname van het veulen mede worden geregeld. De website vermeldt duidelijk bij elk veulen indien dit het geval is.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie