BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

I’m Special De Muze
Emerald Van ’t Ruytershof
Diamant De Semilly
Carthina
Walnut De Muze
Nabab De RÊve
Qerly Chin
Jagante
Toulon
Heartbreaker
Nikita
Vagante
Darco
Irozone

ABOUT

Afgelopen winter maakte I’m Special De Muze veel indruk in de Pavo hengstencompetitie. Niet verwonderlijk want hij is dan ook een zoon van de Grand-Prix merrie Walnut De Muze (v.Nabab De Rêve) en zijn vader is de pas negenjarige BWP hengst Emerald van het Ruytershof (v.Diamant de Semilly), beide paarden zorgen voor het succes van de Nederlandse ruiter Harry Smolders.

Nagante beschikt over een illustere afstamming zowel langs haar beloftevolle jonge vader als langs moederzijde, met de BWP Ambassadeurs Toulon en Darco in de directe moederlijn is dit knap bewegende merrieveulen een zege voor de toekomst!

De Darco dochter Vagante leverde in combinatie met Landor S het duurste veulen van de veiling te Mechelen in 2004. Haar spectaculair springende Balou de Rouet zoon Hagant, die tevens een AES gekeurde hengst is, is succesvol onder de Poolse amazone Barbara Jankowski.

INFORMATIE

Geboortedatum 21-04-2013
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 5.000,00
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie