BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Action-breaker
Heartbreaker
Nimmerdor
Bacarole
Jarme Van ’t Steentje
Lys De Darmen
Freja
Gipsy Van ’t Heike
Grandeur
Grannus
Freya
Aloubet
Baloubet Du Rouet
Spectacular Picobello

ABOUT

Action-Breaker heeft al menigmaal bewezen zich met de wereldtop te kunnen meten. Zo werd hij in 2010 knap derde in de grote prijs van Aken. Zijn eerste resultaten in de fokkerij zijn eveneens veelbelovend, met nakomelingen als Funke van ’t Heike met de Italiaanse Giulia Martinengo-Marquet, Elixir St.Exilio, Gold-Action, Elle’A 111 en nog meer vallen op door hun aparte springkwaliteiten. Action-Breaker is hier samengebracht met de kampioenmerrie Gipsy van ’t Heike(v.Grandeur). Deze merrie won het Belgisch kampioenschap voor zesjarigen te Gèsves onder Matthias Hens.

Dit ruim ontwikkeld hengstveulen (via embryotransplantatie) voert verder in zijn pedigree nog het topbloed van drievoudig wereldkampioen Baloubet Du Rouet. Uit deze stam komen ook de springpaarden Quick Chin van de Elsendam (v.ChinChin), Ayton W (v.Dollar de la Pierre) en het ESI Foal auction 2011 veulen Lloyd (v.Cooper v/d Heffinck).

INFORMATIE

Geboortedatum 18-04-2014
Geslacht Hengst
Kleur Vos
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie