BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

I Am A Moerhoeve’s Star
Kashmir Van Schuttershof
Nabab De RÊve
Fines Van Kameren
Diablesse De Muze
Baloubet Du Rouet
Werly Chin De Muze
Karola Van De Waarschoot
Elanville
Renville
Abgrey
Miss Oldo Xx
Oldoway Xx
Miss Macauley Xx

ABOUT

De veelbelovende hengst, I Am A Moerhoeve’s Star, liet zijn grote springkwaliteiten zien onder het zadel van Kurt Declerck tijdens de Pavo hengstencompetitie. Zijn moeder Diablesse De Muze is momenteel het beste paard van de Engelse springruiter Joe Clee en zal aantreden tijdens de wereld ruiterspelen in Normandie. I Am A Moerhoeve’s Star had vorig jaar ook enkele zeer opvallende nakomelingen tijdens het nationaal BWP veulenkampioenschap.

Odachi is hoogbenig, beweegt ruim en galoppeert opvallend gemakkelijk. Tijdens het sprongentje was het duidelijk dat hij echte springgenen bezit. Zijn moeder Karola sprong zelf jaren succesvol op Z-niveau en haar zeer knappe dochter Jarosla van de Engelbeek (v.Griseldi), was vorig jaar nog een van de beste vierjarigen in de finale te Gesves onder het zadel van Nick Verlies. In zijn pedigree zien we veel goede springpaarden: Kashmir, Baloubet, Elanville maar ook in de verdere moederlijn is de inbreng van de volbloed Oldoway xx zeer interessant.

INFORMATIE

Geboortedatum 20-05-2014
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie