BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Nabab De Rêve
Quidam De Revel
Jalisco B
Dirka
Melodie En Fa
Artichaut
Caravelle
Rapoensel Van Generheze
Indian Gold Van Castershoeve
Bon Ami
Happy-gold
Isabelle
Wolfgang
Elocia

ABOUT

De bekende merrie Rapoensel van Generheze, sprong succesvol CSI onder Johny Pals voordat ze ingezet werd in de fokkerij. Hier werd zij gecombineerd met Nabab de Rêve, die veel springvermogen aan zijn nakomelingen meegeeft. Nabab de Rêve leverde menig topspringpaard, zoals oud-wereldkampioen Vigo d’Arsouilles, Valentina van ’t Heike, Glock’s London, Walnut de Muze…..

Rapoensel is een volle zuster van de sympathieke en met veel kwaliteit springende Simba Van Generheze (v.Indian Gold) eerst met Joke Mardaga en thans met Kevin Gielen. Kevin heeft nog een andere talentvolle halfbroer van deze Rapoensel op stal met name Boemerang van Generheze (v.Moujik de Sohan). Hij won dit jaar al verschillende internationale proeven. Nog een andere volle broer, Quatro van Generheze, springt internationaal.

Deze Olegro heeft een correct model , draaft goed en beschikt over vele mogelijkheden om uit te groeien tot een echt sportpaard.

INFORMATIE

Geboortedatum 01-05-2014
Geslacht Hengst
Kleur Vos
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie