BELGIAN FOAL AUCTION

Live and Online 14 Augustus 2021 CSI****Sentower Park

+32 (0) 495 82 94 56 | contact@belgianfoalauction.be

VIDEO'S

PEDIGREE

Cumthago C
Cumano
Cassini I
Chanel Ii
My Girl Iii
La Zarras
Diamond Lady
Uniana
Fantastique
Ibrahim
Joyeuse
Elvira
Windsor Van Berkenbroeck
Mora

ABOUT

Cumthago C is een zesjarige zoon van Cumano, die zowel in de sport als in de fokkerij een fenomeen is. Hij is wereldkampioen, vice-Europees kampioen, hij won de prestigieuze grote prijs van Calgary en de grote prijs van Lummen. Hij nam tweemaal deel aan de Olympische spelen, eindigde 3e in de Grote Prijs van Aken... In de fokkerij heeft hij, ondanks een zeer beperkte productie, reeds een heel aantal sportpaarden op Grand Prix niveau. De moeder van Cumthago C, My Girl, is een dochter van La Zarras, de Landgraf I zoon die met Toni Hassmann onder meer de gouden medaille behaalde op het EK Young Riders. Maar veel belangrijker nog is haar uitzonderlijke moederlijn. Cumthago C is één van de nieuwste highliners op stal “de Roshoeve”. Hij presteerde overtuigend tijdens de Pavo-hengstencompetitie en werd winnaar bij de zesjarige hengsten.

Hij levert hier een knappe dochter af samen met de Fantastique merrie Uniana. Deze merrie bracht reeds Hope van de Horthoeve (v.Cabrio van de Heffinck), die als driejarige op onze veiling van 2010 verkocht werd en momenteel onder Abdel Said presteert bij de zevenjarigen internationaal. Uniana’s volle zuster Wina bracht dan weer de schimmel merrie Fedra (v.Winningmood) die ook via onze veiling in 2005 verkocht werd en later onder Rik Hemmerijck nog internationaal sterk presteerde. Zo wonnen zij tijdens jumping Luik nog de finale van de Young Riders.

Grootmoeder Elvira sprong zelf 1.40 rubrieken. Met zulke referenties achter zich gaat deze Olympia van de Horthoeve een mooie toekomst tegemoet.

INFORMATIE

Geboortedatum 13-04-2014
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook BWP
BTW %

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie